Veelgestelde Vragen

Natuurlijk is die keuze helemaal aan jou. Hou jij meer van echte bloemen, volg dan gewoon jouw gevoel. Het is jullie feest en jullie trouwdag en dat is het belangrijkste. Ik geloof dat ik dat nog het moeilijkste vond, destijds toen wij gingen trouwen. Want bij mijn gevoel blijven vond ik niet gemakkelijk. Er zijn zoveel bedrijven en misschien zelfs familieleden of vrienden, die allemaal adviezen hebben over wat moet, mag en kan.

Kortom, hou vast aan wat jullie samen mooi vinden. En zijn dat vilten bruidsbloemen, dan ga ik ervoor zorgen dat jullie boeket en/of accessoires zo mooi worden, dat het helemaal bij jullie plaatje past!
Ik denk dat de keuze niet zo moeilijk is als je de voordelen van deze blijvend bijzondere bloemen van vilt ziet:

De bruidegom hoeft niet op jullie trouwdag de bloemen te gaan halen, dat kan weken of zelfs maanden van te voren.
Jullie beslissen samen over het boeket, dus je zit niet in spanning of jij het wel mooi vindt.
Je kunt de bloemen gemakkelijk aan de kant leggen, per ongeluk laten vallen, de hele dag meeslepen in koud of warm weer zonder dat er iets met de bloemen gebeurt.
Met een regenbui is het handig als je ze beschermd, maar ja wie wil er nu een bruid zijn, met verregend haar en natte trouwjurk, dus jouw boeket zal vast ook wel beschermd worden!
Je kunt iedere bloem in ieder jaargetijde kiezen, want deze beauty’s zijn in ieder seizoen prachtig.
En als laatste kun je je trouwboeket jaar en dag bewaren. In een mooie vaas, een stolp of gewoon in een glazen kast bijvoorbeeld.

Jazeker, corsages die passen bij het bruidsboeket zijn een prachtige en stijlvolle aanvulling op jullie bruidsbloemen. Corsages voor je gasten of alleen je familie is met een viltbloem meteen een liefdevol aandenken aan jullie trouwdag!
Je geeft een mini bosje bloemen cadeau (met magneet of speldje) aan het begin van jullie dag. Een fleurige verwelkoming aan je gasten én geen bedankje meer nodig!

Ik maak speciale Boeketten Viltbloeiers, die qua kleur, soort bloemen en formaat perfect op elkaar zijn afgestemd. Deze boeketten kun je vinden in de shop en zijn meteen af te rekenen. Wil je liever een boeket dat we samen uitzoeken met jouw lievelingsbloemen erin of die van iemand die jij het cadeau wilt geven, neem dan gerust contact met me op. Custom made opdrachten vind ik heerlijk om te doen.

In principe kan ik alle soorten boeketten maken die een bloemist met echte bloemen ook kan maken. De boeketten waar bruidsparen me meestal naar vragen zijn de los geschikte boeketten en een watervalboeket.  Viltbloeiers lenen zich hier uitstekend voor. Natuurlijk is een biedermeierboeket, een hoepelboeket, polscorsage of haarkrans ook verkrijgbaar.

Het zou fijn zijn als je me 1 – 3 weken geeft om de Viltbloeiers te maken en naar je toe te kunnen sturen. Voor (bruids-)boeketten, rouwbloemen en kamerplanten zou het fijn zijn, als je me ongeveer 2 maanden de tijd geeft, handwerk kost tijd en ik wil graag alle bloemen met veel zorg en liefde voor jullie maken. De twee maanden zijn vooral bedoeld om samen tot het mooiste resultaat te komen.
Heb je een bestelling sneller nodig, voel je vrij om me te mailen en dan kijk ik wat ik kan doen. Hangt echt een beetje af van de hoeveelheid opdrachten die ik op dat moment in bestelling heb.

Viltbloeiers op Maat:
Omdat alle bloemen speciaal voor jou worden gemaakt, kan ik ze alleen gaan maken na betaling van jouw/ jullie bestelling. Ik verstuur een prijsvoorstel per mail en dit voorstel bevestigen jullie dmv een mail terug aan mij. OP dat moment ga je akkoord met mijn voorstel.
Van de factuur die ik verstuur, ontvang ik binnen 8 dagen een aanbetaling voordat ik ga starten. Het restbedrag mag betaald worden, voordat ik het verstuur of net voordat je je bestelling komt ophalen.

Ik beloof je dat ik iedere Viltbloeier alle zorg en aandacht geef, die ze verdienen. Je krijgt namelijk een handgemaakte blijvend bijzondere bloemen! Er zijn er geen 2 hetzelfde!

Viltbloeiers uit de shop:
Viltbloeiers uit de shop zijn zorgvuldig samengestelde boeketten die je via de webshop kunt aanschaffen. Deze boeketten kun je betalen via iDeal | Bancontact | Klarna achteraf betalen | pinnen bij ophalen | gepast contant betalen bij ophalen of vooraf overmaken. Ben je achteraf niet tevreden over je aankoop, lees dan bij “Betalen, verzenden en retourneren” hoe we dit met elkaar kunnen oplossen.

Je krijgt altijd een track&trace nummer van POSTNL/ DPD via de mail van mij of via de verzendpartij, als ik je pakket verstuurd heb. Bruids- en Rouwbloemen verzend ik aangetekend en hebben een handtekening voor ontvangst van jou nodig. Zo weten we allebei zeker, dat jouw mooie bloemen en/ of accessoires jou op de juiste manier bereiken. Want ik zou me ontzettend rot voelen als jullie blijvend bijzondere bloemen niet aan zouden komen, door een foutje bij de bezorging…..

Je ontvangt de bloemen in een mooie ruime doos, goed verpakt. Soms kan een bloem wat platter zijn of verbogen door het verzenden. Met je vingers buig je iedere bloem weer in positie geef je de bloem weer haar volle bloei. Je ontvangt een beschrijving in je pakket over het onderhouden en gebruiken van jouw Viltbloeiers.

Iedere bloem is blijvend bijzonder, dus voel je vrij om er met je vingers aan te komen of de bloemen terug in vorm te brengen. Mochten de bloemen nat worden of vochtig, laat ze drogen aan de lucht. Het blijft een natuurproduct, wat kan verkleuren in de zon of iets kan krimpen, wanneer het doorweekt raakt.
Mijn advies is om je bloemen te bewaren in een goed af te sluiten doos en zo min mogelijk bloot te stellen aan de directe weersomstandigheden als je er niet naar kijkt. In een stolp, wissellijst of ander glazen bescherming staan jouw bloemen stofvrij en krijgen toch de aandacht die jij ze wilt geven.
Op deze manier blijven jouw vilten bloemen en/ of accessoires het mooiste.
Met een pluisvrije roller kun je de bloemen voorzichtig borstelen. Even blazen helpt ook!

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!