Bloemcadeautje

Workshop met je vriendinnen/ familie/ vrienden

De Viltbloemist heeft sinds 1-11-2021 een eigen atelier aan de Hurksestraat 19 in Plan B te Eindhoven. In het atelier staat een prachtige workshoptafel waar plek is voor 6-8 personen.
In deze blog vertel ik hoe de workshops gaan en welke mogelijkheden er zoal zijn.

Een viltbloemist workshop, hoe gaat dat?

Via de nieuwsbrief en instagram hou ik mijn volgers en klanten op de hoogte van de verschillende workshops die ik zowel live als online geef. De online workshops vind je hier.
Deze online workshops kun je vanuit huis volgen in de Viltbloemist Academy waarin je met behulp van video’s, tekst en uitleg de bloem(en) leert maken. Je kunt kiezen voor een workshop zonder/ met Materialen-Box.

Tijdens de workshops die de Viltbloemist live geeft, leer je een echte Viltbloeier maken, krijg je tips over hoe je het beste kunt knippen. En geloof me, knippen blijkt een kunst te zijn!
Tips over het gebruik van je lijmpistool en is er natuurlijk ruimte voor vragen en een goed gesprek.
Een Live workshop is gezellig, je leert andere mensen kennen en je bent verzekert van een prachtig resultaat. Iedereen neemt na afloop een prachtige Viltbloeier mee naar huis, een goed gevoel en de informatie om thuis meer bloemen te kunnen maken.

prive Workshop met vriend(inn)en of familie

Heb je iets te vieren, wil je je vriendinnen/ vrienden/ moeder/ zussen of iemand anders die je lief vindt een workshop cadeau geven of gewoon met elkaar een dag en tijdstip kiezen om naar het atelier te komen? Ook dat is mogelijk.
Samen met 2-3 lieve mensen (Minimaal 4 personen) kom jij dan naar het atelier en ga ik samen met jullie een Viltbloeier maken. Een mooi moment om echt even met elkaar te praten, elkaar te zien én meteen creatief bezig te zijn.

Welke workshops kun je kiezen?

Workshops voor beginners:

 • Workshop Papaver
 • Workshop Klavertjes 4
 • Workshop Roos
 • Workshop Klaproos
 • Workshop Klokjesbloem, Campanula
 • Workshop Artisjok

Workshops voor gevorderden:

 • Workshop Dahlia (duurt 3 uur)

De workshops kosten 59€ (klavertjes 4) of 65€ (de andere workshops) per persoon inclusief materiaal en de workshops duren 2 tot 2,5 uur. Parkeren is gratis en kan voor de deur. (Wil je met z’n tweeën een workshop volgen dan kost het 75€ p.p)
Er is koffie, thee en lekkers en ruimte om zelf extra materiaal en/ of tools voor thuis aan te schaffen als je de smaak van het viltbloemen maken eenmaal te pakken hebt!

“Een workshop in het atelier van de Viltbloemist is gezellig en Daphne leert je echt alles wat je moet weten. En ik – niet bijzonder creatief aangelegd – ging zelfs met een prachtige bloem naar huis!”

Anneke

De Viltbloemist geeft ook Special edition workshops. Dat zijn workshops waarbij je een grotere bloem leert maken (de Magnolia), waarin je in 8 weken een heel boeket leert maken of waarbij de Viltbloemist in samenwerking met een andere creatieve ondernemer dr handen ineen sluit. Denk aan het naaien van een Monstera in het atelier van 2belse of het maken van een Anemoon XL met restmateriaal stoffen bij Harrie’s modestoffen.
Deze special edition workshop maakt de Viltbloemist bekend in haar nieuwsbrief.

Zie jij een workshop in het atelier van de Viltbloemist helemaal zitten?
Kies uit de workshops op de pagina workshops via deze link, of stuur een mail naar Daphne@viltbloemist.nl om jouw dag en datum vast te leggen of schrijf je in voor de nieuwsbrief via de mogelijkheid hieronder.

Liefs,

Daphne

Op de hoogte blijven van nieuwe workshops?

Altijd als eerste weten wanneer ik een workshop plan?

DELEN

3 gedachten over “Workshop met je vriendinnen/ familie/ vrienden”

  1. Hallo Letty, op mijn website staan alle workshops vermeld die ik online en live geef in mijn atelier. Ik stuur je een mailtje met daarin de link, kun je rustig kijken. Liefs daphne

 1. Lieve Daphne,
  Heel veel succes met al je nieuwe volgers, het geeft je vast veel energie, ondanks dat ik druk ben met mijn verhuizing wil ik toch even het nieuws van je lezen.
  Geniet van de beurs, er komt voor mij wel weer een gelegenheid om een cursus te volgen.
  Lieve groet,
  Nel H.+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!