Workshop met je vriendinnen/ familie/ vrienden

Een workshop bij de Viltbloemist is een ontspannen, gezellig en creatief uitje. In haar eigen atelier geeft ze verschillende workshops voor individuen of kleine groepen. Altijd met een mooie bloem als eindresultaat!

De Viltbloemist heeft sinds 1-11-2021 een eigen atelier aan de Hurksestraat 19 in Plan B te Eindhoven. In het atelier staat een prachtige workshoptafel waar plek is voor 6-8 personen.
In deze blog vertel ik hoe de workshops gaan en welke mogelijkheden er zoal zijn.

Een viltbloemist workshop, hoe gaat dat?

Via de nieuwsbrief en instagram hou ik mijn volgers en klanten op de hoogte van de verschillende workshops die ik zowel live als online geef. De online workshops vind je hier.
Deze online workshops kun je vanuit huis volgen in de Viltbloemist-Bloemen-Academie waarin je met behulp van video’s, tekst en uitleg de bloem(en) leert maken. Je kunt kiezen voor een workshop zonder/ met Materialen-Box.

Tijdens de workshops die de Viltbloemist live geeft, leer je een echte Viltbloeier maken, krijg je tips over hoe je het beste kunt knippen. En geloof me, knippen blijkt een kunst te zijn!
Tips over het gebruik van je lijmpistool en is er natuurlijk ruimte voor vragen en een goed gesprek.
Een Live workshop is gezellig, je leert andere mensen kennen en je bent verzekert van een prachtig resultaat. Iedereen neemt na afloop een prachtige Viltbloeier mee naar huis, een goed gevoel en de informatie om thuis meer bloemen te kunnen maken.

Viltbloemist x Creative Life
Dahlia Workshop
workshops Viltbloemist-bloemen-Academie

Prive workshop met vriend(in)en of familie

Heb je iets te vieren, wil je je vriendinnen/ vrienden/ moeder/ zussen of iemand anders die je lief vindt een workshop cadeau geven of gewoon met elkaar een dag en tijdstip kiezen om naar het atelier te komen? Ook dat is mogelijk.
Samen met 2-3 lieve mensen (Minimaal 4 personen) kom jij dan naar het atelier en ga ik samen met jullie een Viltbloeier maken. Een mooi moment om echt even met elkaar te praten, elkaar te zien én meteen creatief bezig te zijn.

Welke workshops kun je kiezen:

Workshops voor beginners:

  • Workshop Papaver/ Klaproos
  • Workshop Roos
  • Workshop Clematis
  • Workshop Hibiscus
  • Workshop Artisjok
  • Workshop vergeet-me-nietjes

Workshops voor gevorderden:

  • Workshop Dahlia (duurt 3 uur)
  • Workshop Klokjesbloem, Campanula
  • Workshop Lelie (duurt 3 uur)
DIY boek Viltbloemen maken

De workshops kosten 77€ per persoon inclusief materiaal en duren 2 tot 2,5 uur.
De workshops voor gevorderden (je hebt dan echt al wat bloemen gemaakt dus ervaring met stelen maken, knippen en lijmen) duren 3 uur en kosten 85€ per persoon.
Parkeren is gratis en kan voor de deur.

(Wil je met z’n tweeën een workshop volgen dan kost het 95€ p.p)
Er is koffie, thee en lekkers en ruimte om zelf extra materiaal en/ of tools voor thuis aan te schaffen als je de smaak van het viltbloemen maken eenmaal te pakken hebt!

Anneke

“Een workshop in het atelier van de Viltbloemist is gezellig en Daphne leert je echt alles wat je moet weten. En ik – niet bijzonder creatief aangelegd – ging zelfs met een prachtige bloem naar huis!”

Zie jij een workshop in het atelier van de Viltbloemist helemaal zitten?
Kies uit de workshops op de workshop-pagina, of stuur een mail naar daphne@viltbloemist.nl om jouw dag en datum vast te leggen of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste workshops!

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!