Informatie Aanvragen

Viltbloeiers, iets voor jou of voor je bedrijf?

Wat zijn bloemen toch ongelooflijk mooi, veelzijdig, kleurrijk en geliefd door bijna iedereen. Bloemen staan voor emotie, ze hebben ieder hun eigen symboliek.
Bloemen kunnen door hun geur en kleur een bepaalde herinnering oproepen. Bloemen geven sfeer, uitstraling en gezelligheid. Al deze eigenschappen hebben mijn ‘Viltbloeiers’ ook. En ze hebben nog iets extra’s!

Ze blijven prachtig zonder dorst te hebben, net zolang in bloei, totdat jij vindt dat het zo voldoende is én ze zijn met zoveel liefde en plezier gemaakt dat ze altijd blijven stralen.

Jouw vraag staat centraal:

Ben jij op zoek naar een uniek bloem-ontwerp, een bloeminstallatie, een groot aantal dezelfde soort bloemen of juist allemaal verschillende bloempjes in piepkleine vaasjes of iets heel anders, dan ben je op het juiste (web)adres.
Voor ieder project ga ik in overleg met jou. Tijdens het gesprek bespreken we jouw wensen, bekijken we de grote variatie aan viltkleuren en kunnen we met behulp van voorbeeld-bloemen al een beeld vormen, hoe het eruit kan komen te zien. Ik maak aan de hand van dit gesprek een ontwerp met kleur en soort bloemen en een prijsvoorstel.
Vanuit dat voorstel komen we – indien akkoord – tot een definitief ontwerp. Er is ruimte voor aanvulling, vernieuwing en we nemen de tijd om bij te stellen als dat nodig is.

Gedurende dit proces maken we afspraken om de bloemen in het atelier te komen bewonderen, te voelen en is er beeldmateriaal van het ‘project in wording’ voorhanden om te kijken of de uitwerking helemaal past bij de wensen.

Samen bespreken we wat er nodig is

Heb je vragen, wil je zelf unieke viltbloeiers in je etalage of ben je op zoek naar een bijzondere eyecatcher voor een evenement, waarbij jouw (huis)stijl, uitstraling en kleurgebruik volledig tot hun recht komen, dan hoor ik graag van je.

Klik op de knop hieronder, vul mijn contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden of je wensen te bespreken.

Ik hoor graag van je!

Klik op de knop hieronder, vul mijn contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden of je wensen te bespreken.

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!