Selecteer een pagina

WORKSHOPS

Workshops in eigen atelier in Eindhoven: Bijzondere bloemen maken van vilt met behulp van de prachtige patronen van de Viltbloemist. Bloemen voor in je haar, voor een afscheid, een bruidsboeket of een mooie bos voor jezelf. Kom met een vriendin(en), je moeder of gewoon alleen ( + toeslag). De workshops mag je inplannen op de dag die jouw uitkomt in overleg met de Viltbloemist. Super handig.

EEN WORKSHOP BIJ DE VILTBLOEMIST, HOE GAAT DAT?

 

De verschillende workshops zijn ontstaan uit mijn enorme drive om jou ook te leren hoe je bloemen van vilt kunt maken. Geweldige bloemen voor een speciale gelegenheid. Workshops voor bloemen in het haar, een bruidsboeket, samen een boeket maken omdat iemand afscheid neemt op je werk, een cadeautje voor een verhuizing of leer tijdens 5 avonden/ ochtenden alle kneepjes van het vak.

Je bent creatief tijdens de workshop én je gaat met een blijvend bijzondere herinnering naar huis. Ik ontmoet je graag tijdens deze workshops. Iedere workshop geef ik in het nieuwe atelier van de Viltbloemist in mijn eigen huis in Eindhoven. Er is koffie, thee en lekkers en verfrissend water ;-). Natuurlijk krijg je het patroon uitgewerkt mee naar huis en zijn de materialen inbegrepen. (Tenzij anders vermeld).

Een andere locatie is bespreekbaar. De data staat per workshop aangegeven of is bespreekbaar. Plan je jouw workshop met 2 personen dan gaat de workshop altijd door. Er is plaats voor maximaal 4 personen in mijn atelier aan huis, zodat iedereen alle aandacht krijgt. Duur is afhankelijk van de workshop. Zie voor meer informatie de tekst per workshop.

 

(Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend)

HEB JE EEN VRAAG OF EEN VOORSTEL?

Ik hoor graag van je!
NEEM CONTACT OP

INSTALOVE

Pin It on Pinterest

Share This