WORKSHOPS

Workshops in eigen atelier in Eindhoven: Maak prachtige bloemen voor in je haar. Maak tijdens je vrijgezellenfeest jouw bruidsboeket, van iedere vriendin een bloem in jouw boeket op jouw mooiste dag. Maak met elkaar een boeket voor iemand die afscheid neemt op je werk, of maak een cadeautje voor een verhuizing.

EEN WORKSHOP BIJ DE VILTBLOEMIST, HOE GAAT DAT?

 

De verschillende workshops zijn ontstaan uit mijn enorme drive om jou ook te leren hoe je bloemen van vilt kunt maken. Geweldige bloemen voor een speciale gelegenheid. Workshops voor bloemen in het haar, een bruidsboeket, samen een boeket maken omdat iemand afscheid neemt op je werk, een cadeautje voor een verhuizing of leer tijdens 5 avonden/ ochtenden alle kneepjes van het vak.

Je bent creatief tijdens de workshop én je gaat met een blijvend bijzondere herinnering naar huis. Ik ontmoet je graag tijdens deze workshops. Iedere workshop geef ik in het nieuwe atelier van de Viltbloemist in mijn eigen huis in Eindhoven. Er is koffie, thee en lekkers en verfrissend water ;-). Natuurlijk krijg je het patroon uitgewerkt mee naar huis en zijn de materialen inbegrepen. (Tenzij anders vermeld).

Een andere locatie is bespreekbaar. De data staat per workshop aangegeven of is bespreekbaar. Plan je jouw workshop met 2 personen dan gaat de workshop altijd door. Er is plaats voor maximaal 4-5 personen in mijn atelier aan huis, zodat iedereen alle aandacht krijgt. Duur: ongeveer 2 tot 2,5 uur. Zie voor meer informatie de tekst per workshop.

 

(Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend)

HEB JE EEN VRAAG OF EEN VOORSTEL?

Ik hoor graag van je!
NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest

Share This