Selecteer een pagina
Recensie:

Wauw! Verloofd! Mijn bruiloft moet en zal bijzonder worden en vooral: de bruiloft moet bij ONS passen. Zo kwam ik uit bij Daphne. Ik zag de viltboemist (toen nog be-flowerd) staan in de lijst met leveranciers op de website van de Love & Marriage trouwbeurs in Het Klokgebouw in Eindhoven. Ik klikte op de link en ik zag haar ge-wel-di-ge boeketten. Ik moest en zou ze in het echt zien!

Eenmaal op de beurs was ik verkocht. Op een paar meter afstand wist ik het al: mijn boeket wordt van vilt. Het is voor altijd ‘houdbaar’, het is prachtig gemaakt, het is heel ‘echt’ en het wordt gemaakt door een gepassioneerde vrouw. Ik voelde meteen de klik met Daphne. Een bezig bijtje!

Mijn boeket en de corsage van mijn partner zijn inmiddels in bestelling na een persoonlijke (en gezellige!) afspraak en ik heb zelfs al wat proefjes gezien. Geen moment spijt gehad, wat een vakvrouw!

We kijken uit naar het boeket en de corsage, elke cent dubbel en dwars waard. Thanks Daphne!

Groetjes van Eefje & Eelco

Wat kan ik hier nog aan toevoegen? Dit is waarvoor ik iedere dag weer met veel plezier mijn atelier opzoek. Dit is zo’n reactie die ervoor zorgt dat ik zeker weet dat mijn bloemen andere mensen ook blij kunnen maken.

Eefje en Eelco zijn 12 mei jongstleden getrouwd en ik ga vast en zeker horen hoe ze het hebben gehad. Hoe hun dag was en hoe ze het ervaren hebben, maar dat duurt nog even, want eerst gaan ze natuurlijk genieten van hun “wittebroodsweken” en wie weet wel van een mooie huwelijksreis.

Mochten er foto’s komen die ik met jullie mag delen dan ga ik dat natuurlijk zeker doen, want dit boeket heeft een speciaal plekje in mijn hart. Het was mijn tweede helemaal rode boeket. Hoezo speciaal dan? Omdat mijn eerste rode bruidsboeket ook echt mijn allereerste boeket was dat ik ooit gemaakt had. Een bruid die in Antwerpen helemaal in de wolken was met met datgene dat ik maakte. Op dat moment had ik die vreugde van een ander voor mijn bedrijf en voor mijn producten nog niet eerder ervaren, dus dat gaf me zoveel energie. En dit bruidsboeket en de reactie van Eefje en Eelco, ons contact via de mail heeft me net zoveel energie gegeven!

Dank je wel Eefje en Eelco voor jullie vertrouwen in mijn bedrijf! Heel veel geluk samen.

Liefs Daphne

Pin It on Pinterest

Share This