Viltbloeiers-herfststart

Viltbloeiers-herfststart

herfststart

De dagen worden weer korter, de nachten kouder, de planten en bomen laten hun bladeren spectaculair verkleuren. We gaan wat meer naar binnen en dan is een vrolijk boeket vol kleur heel fijn om naar te kijken.

waarom een startboeket?

Je bent dol op de bloemen van de Viltbloemist, maar je kunt gewoon niet kiezen. Je vindt alle bloemen prachtig, maar ja hoe combineer je al dat moois in jouw vaas? 

Dat zijn vragen en opmerkingen die ik regelmatig van klanten mag ontvangen. Ik zorg ervoor dat ik iedereen – dus ook voor jou – de juiste bloemen adviseer. Maar ja soms wil je gewoon zonder gedoe een boeket bestellen. Daarom is er het Startboeket.

Een boeket – de naam zegt het al – met vilten bloemen en bladgroen om jouw boeket mee te beginnen. Dit boeket kun je aanschaffen tegen een gereduceerd tarief en later aanvullen met bloemen in een speciale kleur, seizoensbloemen of een bepaalde soort bloem.

 

“Autumn is a second spring, when every leaf is a flower.”

voordelen viltbloeier-start-boeketten

 • Meteen een boeket dat “klopt” en goed te schikken is in jouw vaas.
 • Je kunt alle bloemen ook in kleine vaasjes schikken. (zie de middelste foto hieronder)
 • Een mooie bos voor een gereduceerde prijs.
 • Voordelig kennismaken met de bloeiende beauty’s van de Viltbloemist.
 • Geen Keuzestress, de juiste keuze is al voor jou gemaakt.
 • Makkelijk kiezen uit 4 pakketten die passen bij het seizoen waar we in leven. 
 • Het boeket uit de vier seizoenen hebben allemaal een andere kleur waardoor je altijd jouw lievelingskleur kunt kiezen.

Inhoud Herfst start boeket

 In dit boeket zit:

 • Warm bruin Eiken blad,
 • Mooie Wilgentakken in groentinten, omdat niet iedere boom meteen verkleurd,
 • Fijne gele Craspedia’s,
 • Een warmrode Dahlia met puntige blaadjes,
 • Een fel oranje lampionplant takje,
 • en Larix appeltjes

daphne alias viltbloemist in de herfst

Ik ben dol op de herfst, maar heel eerlijk, ik hou meer van de herfst als ze ons nog wat warme dagen geeft. Op die momenten kies ik ervoor om echt een uur te gaan zitten in de tuin en de zon me te laten verwarmen. Te kijken naar de vogels en de insecten die onze stadstuin bezoeken. Een uur echt voor mij en dan voel ik me zo goed daarna!

Zijn de dag wat kouder of schijnt de zon niet dan loop ik heel graag door het bos. Want in het bos komen mijn zintuigen tot leven en ook die van mijn gezin trouwens. We voelen de scherpere koude lucht en ruiken de bladeren die langzaam aan het composteren zijn. Soms heeft de dauw of een regenbui het bos doordrenkt van zo’n heerlijke boslucht die je diep in kunt ademen.

En ja ik vind het steeds korter worden van de dagen wel lastig, hierdoor ben ik wat minder productief. Maar ik realiseer me steeds meer dat ik niet perse minder productief ben, maar gewoon minder uren productief. Dus – als ik wat minder plan – komen mijn to-do lijstjes prima af.

meer informatie over viltbloeiers-start-boeketten

Vanaf 1 oktober 2019 zijn het herfst-boeket en winter-boeket te koop in de webshop. Lees meer over de andere seizoensboeketten op eerdere blogs en de website en/of instagram in de gaten.
O ja ben jij super nieuwsgierig en hou jij van aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, want als lezer van de  nieuwsbrief ontvang je 27 september (voor 17:00 uur) een leuke aanbieding bij de aanschaf van een startboeket naar keuze.

Onderaan deze blog kun je je gegevens achterlaten! Fijne Herfst.

Leuk extraatje:

In dit filmpje kun je zien wat je zoal met dit start-boeket kunt doen. Schik jouw herfst bloeiers in losse vaasjes of juist als boeket in een grotere vaas. Net wat jij wilt.

Bekijk hier het filmpje.

 

Liefs,

Daphne

Blijf op de hoogte

Krijg het laatste nieuws van de Viltbloemist in je inbox.

DELEN

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll naar top
Malcare WordPress Security