Oranje Boven met Tulpen van vilt

Een hoed van vilt met Oranje Tulpen

"De Viltbloemist heeft een prachtige hoed bewerkt met de mooiste Oranje Tulpen voor een stylingopdracht!"

Oranje Boven

“Daphne Heb jij Tulpen in je assortiment Viltbloeiers? En zo ja, kun je daar een hoed van maken voor een stylingopdracht?”

Kun jij een Hoed maken met heel veel oranje tulpen erop?

 O jee dacht ik…. Ik heb al vaker geprobeerd om Tulpen te maken maar ze zijn nog nooit naar tevredenheid gelukt. Toch deze uitdaging aangenomen, want een tulp is wel echt een bloem waar ik regelmatig voor gevraagd wordt. En hoe leuk zou het zijn als ik eens “JA” kan zeggen op deze vraag ipv “nee, die zit niet in mijn assortiment!”
Kortom het proces van ontwerpen, Viltbloeiers maken en schikken kon beginnen.

na 13 proeftulpen is ze eindelijk Viltbloemist-waardig

Het ging niet zonder slag of stoot, maar de Tulp moest en zou er komen! En dat is gelukt. Met gedetailleerde binnenkant, mooi blad en mét de specifieke identiteit die een Tulp een Tulp maakt.
En toen moest ik ze nog vast zetten op een hoed. De hoed die ik gebruikt heb is van wolvilt en komt van KleurID. Ik heb heel veel Tulpen gemaakt in verschillende tinten oranje en deze met naald en draad vast gezet op de hoed. Ook heb ik blad toegevoegd zodat het er zo echt mogelijk uitziet.

“Heerlijk zoveel vrolijkheid op deze ochtend in het stadswandelpark. Wij worden ongelooflijk blij van jou!"

Omdat de geplande shoot niet doorging

Helaas ging de geplande fotoshoot niet door wegens Corona, maar uiteindelijk heeft Annemarie van Annmariage een nieuwe shoot geregeld, maar dan met de Viltbloemist zelf 😉
Met Ton Dekkers van Interdependentphoto heb ik een mooie fotoshoot gehad. En het zonnetje hielp ons een handje mee in het stadswandelpark in Eindhoven.

Een hoed met bloemen iets voor jou?

Zo’n geweldige hoed met bloemen hoef je natuurlijk niet te bewaren voor een fotoshoot. Denk maar eens aan Koningsdag, Prinsjesdag of speciale Themafeesten! Heb jij een Viltbloeier-hoed/ hoofddeksel nodig? Vraag me eens naar de mogelijkheden.

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!