Een Boeket Viltbloeiers in jouw winkel

Een boeket passend bij het interieur van de winkel

"MIjn klanten zijn dol op de vaas met Viltbloeiers. Het geeft mijn winkel zoveel kleur en vrolijkheid. Super blij mee."

Een boeket passend bij het interieur van de winkel

“Eindelijk een boeket bloemen dat helemaal past bij het interieur van mijn winkel en geen water nodig heeft!”

het mooiste boeket voor jouw winkel

Hele toffe opdrachten zijn dit: een bijzonder boeket Viltbloeiers maken. Als ik carte blanche krijg om een vaas te vullen die past bij het interieur van de winkel.
Een vaas vol Viltbloeiers in allerlei soorten, kleuren en maten die elkaar op een positieve manier beïnvloeden.

Samen met de klant kies ik het kleurenpalet waar binnen ik blijf om de bloemen te maken. Soms kiezen we lievelingsbloemen die er absoluut in mogen en we bespreken ook welke bloemen niet de voorkeur hebben. Daarna ga ik aan de slag en maak ik heel veel bloemen, bladvormen, bloemen in knop en bloemen in hun volle bloei.

De foto’s hieronder zijn (rechts) uit de winkel van Hella; Hella’s home in Eindhoven en (links) van een fijn restaurant in Amersfoort; Buuf in de serre.

Met de bloemen op pad

Als ik alle viltbloeiers heb gemaakt in verschillende kleuren, die passen in het gekozen kleurenpalet ga ik het boeket schikken. Soms kan ik dit in het atelier doen, omdat ik de vaas in huis heb, soms schik ik de bloemen op de plek waar ze komen te staan. Op die manier kan ik de omgeving ook meenemen bij het schikken. Het is een verschil of het boeket in het midden van een ruimte komt te staan of bv tegen een wand of muur. Daar hou ik rekening mee.

Wat ook leuk is om het bloemschikken “Live” te doen bijvoorbeeld via instagram zodat je klanten meteen een indruk krijgen van je winkel via mijn netwerk. Altijd leuk om op deze manier extra aandacht te besteden aan jouw prachtige winkel!

“Zo fijn dat ik én mijn lievelingsbloemen én de mijn lievelingskleur kan realiseren in 1 boeket!”

Het boeket staat prachtig.

Ben jij ook op zoek naar een boeket met bloemen die precies passen bij jouw ideeën of interieur?  Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier onderaan deze pagina.

De Viltbloemist op de woonbeurs

Boeket Viltbloeiers in jouw winkel?

Ik heb een prachtige plek in mijn atelier, werkplek, winkel of bedrijf waar ik heel graag Viltbloeiers zou willen neerzetten.
Ik ontvang graag meer informatie.

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!