Een andere kijk op viltbloeiers door Leliedesign

De Gele Monstera krijgt een hele andere uitstraling!

"Er kan zoveel meer met jouw Viltbloeiers! "

Leliedesign

“Ik wil dolgraag jouw gele Monstera gebruiken voor een fotoshoot, ik heb zo'n tof idee”

De eerste "ontmoeting" via instagram

Zo tof hoe instagram werkt! Het delen van beeld heeft een enorme impact op je gevoel. Alles wat je met je ogen ziet, levert meteen een gevoel bij je op, in ieder geval bij mij. En in dit geval was het de kleur Geel van de Monstera, waar Lianne meteen verliefd op werd, omdat haar hele zijn, haar bedrijf, haar uitstraling de kleur geel in- en uitademt.

We raakten in gesprek en de klik was snel ontstaan. Ik stuurde de monstera op en ik had geen idee wat Lianne van plan was. Of eigenlijk ik dacht dat ze de plant ergens ging neerzetten en er een foto van zou gaan maken.
Ik schreef nog: “er zitten ty-raps aan, zo blijft de plant het beste in vorm”…. Whahaha zei Lianne meteen na het uitpakken, die zijn al los geknipt hoor!

Lianne Torn is het creatieve en stuiterende ideeënbrein achter het merk Leliedesign. Ze is fotografe maar ze ziet de wereld anders. Zij maakt portretten die verwonderen, laten nadenken én ook nog eens geweldig mooi zijn.

Dit is de kijk van Lianne op mijn viltbloeiers

De foto’s spreken voor zich lijkt me. Ik hoef er eigenlijk niets meer aan toe te voegen. Viltbloeiers kunnen dus ook op een hele andere manier bloeien en daardoor een stralend middelpunt worden!

“Ik hou van geel, geel is mijn lievelingskleur. Geel sprankelt, is krachtig en straalt emotie uit!"

de opening van Leliedesign in zwolle

Zo tof! Ik was uitgenodigd voor de opening van het nieuwe kantoor van Lianne in Zwolle op vrijdag 10 januari 2020. Oké, ik was zo’n 2,5 uur onderweg enkele reis, maar het was absoluut de moeite waard. Alleen mijn overwinning al om gewoon te gaan – ik ken haar immers niet persoonlijk en ik ken daar eigenlijk niemand – maakte me trots. En o ja de OV-fiets bleek ook een uitkomst!
Ik had duidelijke instructies ontvangen, dus ik had haar nieuwe kantoor gauw gevonden.
Lianne had gevraagd om “gele accenten” en dat was meteen duidelijk toen ik binnen kwam, dat al haar genodigden zich daar keurig aan gehouden hadden.

The Wall of Fame vol met gele slingers en de 1000 mooiste foto’s waren een echte eyecatcher en ik voelde me super trots dat “mijn foto’s” hier ook tussen hingen. Na een interactieve introductie en een heerlijk stuk taart, die volledig “flat-lay-proof” gestyled waren, maar ook opgegeten mochten worden, ging het doek open!
Een prachtig kantoor met een stralende Lianne als middelpunt. Onze eerste LIVE-ontmoeting was kort, maar ik voelde meteen een klik. Ik ging met een mega goed gevoel, prachtige foto’s, twee toffe ontmoetingen met nieuwe hele leuke collega’s (Evelien op weg en Marcella), een ervaring rijker en een geel bedankje weer terug naar station Zwolle om de reis naar huis terug te maken.

Wie weet wat wij nog samen gaan ondernemen!

Inspiratie gekregen voor een fotoshoot?

Wat een geweldig idee om Viltbloeiers te gebruiken op een andere manier, er borrelen allerlei ideeën op. Ik ontvang graag meer informatie.

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!