Selecteer een pagina

Op jullie trouwdag staan jullie in de spotlights, maar jullie willen uiteraard ook dat de gasten jullie mooiste dag nooit vergeten! En hoe doe je dat dan? Hoe maak je van jullie mooiste dag een unieke dag die origineel en bijzonder is?

Je trouwt tenslotte maar 1 keer toch?  Ik geef jullie 10 tips die jullie dag onvergetelijk kunnen maken:

  1. Twijfel je over corsages en bedankjes? Combineer deze twee. Kies een corsage van vilt met een magneetje aan de achterkant. Geef ze aan het begin van jullie dag aan alle gasten met een welkomstwoordje. De gasten voelen zich welkom, passen door de gekozen corsage bloem en kleur in jullie trouwthema én ze hebben na afloop een mooi aandenken. Slim! Te koop bij de viltbloemist.
  2. Trouwkaarten? Laat “groeikaarten” maken door een geweldig jong ontwerpbureau Bonte Raaf. Jullie liefde groeit dan gewoon verder bij al jullie gasten!
  3. Kun je geen keuze maken uit al die bruidstaarten die aangeboden worden. Een taartenbuffet met kleine lekkernijen of sweet tables zijn helemaal in. Kijk eens bij Carolien van Mammarina, dan weet je zeker dat het lekker is!
  4. Veel bruidsparen hebben een trouwdag waarop de tijd voorbij vliegt. Een trouwweekend is daarom een goed idee! Een bruid waarvoor ik de bloemen heb mogen maken is in Italië getrouwd, met de hele familie en vriendenclub in een kasteeltje. Geweldige foto’s en meteen Tip 5:
  5. Laat een trouwreportage/ trouwfilm maken. Ik zie dat verschillende bruidsparen dat hebben gedaan en je beleeft je dag en nogmaals. Prachtige herinnering. Ik heb geen direct voorbeeld van een collega die dat doet maar op internet zijn genoeg voorbeelden te vinden.
  6. Ga aan de slag met je trouwringen, bij Jeeco juweliers mag je je eigen trouwringen ontwerpen en zelfs mee aan de slag gaan. Persoonlijker kan bijna niet.
  7. Kies ipv een groot bruidsboeket slechts 1 grote bloem. En dan natuurlijk van vilt, zodat je m na je trouwdag kunt bewaren en altijd een herinnering blijft. Een roos, pioen, zonnebloem, Calla of een …. Allemaal prachtexemplaren. Ben je gek op bloemen, maar wil je ze niet in je hand dragen? Draag ze in je haar! Denk aan haarkammen, een haarkrans, subtiel of juist heel groots. Aan jou de keus, uiteraard bij de viltbloemist.
  8. Wil je tafels in stijl gedekt met jouw persoonlijke wensen erin verwerkt? Kijk dan eens bij Marlou van table4you.  Een prachtige gedekte tafel, volledig in stijl van jullie trouwdag!
  9. Huur een live schilder in om naast foto´s ook mooie schilderingen als aandenken aan jullie bruiloft te ontvangen.
  10. Laat na afloop van de bruiloft een trash the dress fotoshoot maken. Of kies er juist voor om een boudoirshoot te doen voor hem! Mooie foto’s als cadeau omdat je super blij bent dat je zijn vrouw mag worden! Bij Mireille Poeisz vind je op een prachtige locatie een super fotostudio waar je geheel op je gemak gesteld wordt en prachtige foto’s mee naar huis krijgt.

Wie weet heb je wat aan deze tips. Wil je jouw ervaringen delen met andere lezers of heb je zelf nog belangrijke tips? Dan zou het super leuk zijn als je ze hieronder met ons wilt delen. Heeft iedereen straks ook nog wat aan jouw tips! Alvast bedankt.

Liefs Daphne

Pin It on Pinterest

Share This