Selecteer een pagina

Sanne en Patrick heb ik vorig jaar ontmoet tijdens de Love and Marriage beurs in Eindhoven en ze waren meteen enthousiast.

Een afspraak was dan ook zo gemaakt. Sanne had de hele website nageplozen maar wist niet precies wat ze wilde. Iets met paars en de kleur groen, een beetje zoals een boeket op mijn website dat ze had gezien, maar toch ook anders. Doordat we samen hebben gezocht naar mooie kleuren en passende bloemen kreeg ik tijdens ons gesprek een steeds beter beeld van wat ze graag wilde. Na het gesprek kreeg ik een geweldig bericht in mijn mailbox:

Lieve Daphne, we hadden niet verwacht al zo ver te komen met ons boeket en de tafelstukjes. Heel fijn dat jij aan de hand van onze wensen er zo’n geweldig boeket van kan gaan maken. We hebben er alle vertrouwen in!

En toen ineens kwam het nare bericht dat de moeder van Patrick is overleden. Zij hield enorm van blauwe druifjes… Om hen een beetje te ondersteunen heb ik blauwe druifjes opgestuurd. Sanne en Patrick vonden deze schatjes zo mooi dat we ze uiteindelijk ook in het trouwboeket hebben verwerkt! Zo is de mama van Patrick er toch een beetje bij.

Inmiddels zijn ze 28 april getrouwd en mag ik jullie laten zien hoe alles er bij elkaar uit is komen te zien. De corsage van Patrick, het bruidsboeket bij de jurk van Sanne, de stukjes op tafel en haarbloemen in haar bruidskapsel…. Laatst waren ze nog even in mijn atelier om de laatste bloemen op te halen en toen hebben ze me enorm ontroerd met een geweldig cadeau. Het bruidsboeket heeft Sanne laten vereeuwigen in een pentekening. Deze heeft ze bewerkt en dit kunstwerk is op hun uitnodiging gezet en aan al hun gasten gestuurd. Wat een waardering voor mijn werk.

 

Nogmaals ontzettend bedankt lieve Sanne en Patrick! Ik hoop dat jullie de dag de allermooiste is geworden en dat jullie nog heel lang gelukkig met elkaar mogen blijven.

Liefs Daphne

Pin It on Pinterest

Share This