Selecteer een pagina

Lisa schreef mij dat ze mijn bedrijf in de Happinez had zien staan! Nou toen maakte mijn hart wel een sprongetje hoor! Want in de Happinez stonden mijn cactussen afgebeeld en dat had Lisa geïnspireerd om blijvend bijzondere bloemen van vilt te willen voor haar bruiloft met René!

Lenteboeket

Lisa en Rene komen helemaal uit Dordrecht om met mij samen te bekijken wat ze allebei mooi vinden en graag zouden willen. Met behulp van voorbeeldbloemen, foto boeken en kleurenstalen zijn we tot een prachtige combinatie gekomen. En vrolijk en wat wilder uitgevoerd bruidsboeket met bloesembloempjes rozen, pioenen, bladvormen en kleine roosjes.

 

 

Voor alle gasten heb ik bijpassende corsages gemaakt met bloesembloempjes en blad zodat het bij alle gekozen kleding past van de gasten. De corsages hebben aan de achterkant een dubbel gestikt blad waar de magneet in verwerkt zit. Op deze manier komen er geen gaatjes in de kleding van de gasten. Iedere gast krijgt een cadeautje van het bruidspaar wat ze meteen kunnen opdoen. Een “bedankje” vooraf zodat je je als gast meteen heel speciaal voelt.

De bruidegom krijgt net een beetje extra op zijn corsage, namelijk een vergelijkbare corsage maar met twee bloesembloempjes. Voor in het haar heeft Lisa nog mooie roosjes laten maken en hebben we samen gezocht naar pareltjes die je in het haar kunt draaien. De kapper heeft er echt een geweldig trouwkapsel van gemaakt, zag ik op de foto’s van haar proefkapsel!

Lisa en René zijn inmiddels getrouwd en de foto’s spreken voor zich!

Liefs Daphne

 

Bewaren

Bewaren

Pin It on Pinterest

Share This