Selecteer een pagina

“Wil je een herfstboeket maken voor een herfstshoot die ik in oktober organiseer?” vroeg Maudy van “ja ik wil een weddingplanner”. Natuurlijk wilde ik dat graag. Daar hoefde ik niet lang over na te denken.

Herfstbloemen

Ik wilde al heel lang een bruidsboeket maken met daarin prachtige herfstbloemen verwerkt. Een bruidsboeket in geel, oranje en rode kleuren, met los herfstblad. Ik kon me weer helemaal uitleven,  nieuwe bloemen en nieuwe kleuren combineren tot een geweldig mooi bruidsboeket. Ik heb gebruik gemaakt van eerdere bloemen, maar ik heb ook bloemen gemaakt die ik tijdens onze vakantie in Frankrijk heb gefotografeerd. Het maakt me altijd heel erg gelukkig als ik nieuwe bloemen kan maken, die dan meteen ook heel goed lukken 😉

Het boeket groeide langzaam uit tot een echte aanwinst in mijn portfolio. Met nog wat losse bloemen voor op tafel en op de borden was mijn deelname aan de shoot compleet. Op 4 oktober zou de shoot plaats vinden op de locatie van de Opwettense Watermolen in Nuenen. De zon scheen, alle leveranciers waren vrolijk en ik stuiterde voorbij…. Het lijkt wel of ik vlieg. Ik liep ook echt op wolken, zo blij werd ik van deze dag. Al die collega’s die zich zo inzetten om er een geweldig succes van te maken. Nieuwe contacten opdoen, nieuwe samenwerkingsverbanden aangaan en vooral super ontspannen onze creaties vastleggen op de mooiste foto’s. Bedankt allemaal! In een volgende blog kunnen jullie de foto’s zien die op deze dag gemaakt zijn. We hopen dat de shoot wordt opgepikt door gave bruidsbladen, websites of andere enthousiaste trouwcollega’s. Eerder kunnen we geen foto’s plaatsen. Maar dat is geen probleem, des te mooier wordt alles!

Liefs Daphne

De volgende leveranciers hebben meegewerkt aan deze shoot:

Locatie: De Watermolen van Opwetten
Organisatie: Ja ik wil – Weddingplanner
Fotograaf: TrouwCamera Second shooter:
Lidia Fotografie
Styling: Table 4 You
Bloemen: Viltbloemist
Bruidstaart & Sweet Table: Mammarina, kado & lekkernij
Visagie: WauwKLEUR!
Haar: Ellen van de Ven (helaas nog geen website)
Bruidssieraden: Marlien de Beer Bridal
Nagelstyling: Meielua
Stationary: Bonte Raaf
Babs: Trouwen waar je maar wilt
Zangeres: Steffi Ras
Uilen: Uil Topia
Trouwringen: Promises Trouwringen & -Sieraden
Trouwjurk: Bijsterveld Bruidsmode
Trouwpak: TailormadeSuits
Trouwauto: KLASSIEKERSHUREN.NL
Modellen: Marcia & Marc

Pin It on Pinterest

Share This