Viltbloemen, maak de mooiste bloemen van wolvilt

DIY boek Viltbloemen maken

Het is zover! Het bijzondere boek vol Viltbloemen die je zelf kunt leren maken volgens ontwerp en de technieken van de Viltbloemist komt uit.

Het boek over viltbloemen

Het schrijven is klaar, de foto’s zijn gemaakt, de bloemen zijn bekend, maar achter de schermen wordt nog kneiter hard gewerkt aan het ontwerp van de pagina’s, de opmaak van het boek en natuurlijk aan het redigeren van de teksten zodat jij begin september een prachtig boek in handen hebt!

Een boek vol bloemen en nog eens bloemen. Mega trots ben ik op dit boek! Dat ik mijn ontwerpen, mijn Viltbloeiers met jou kan en mag delen. Alles wat je op de prachtige foto’s in dit boek ziet, kun jij leren maken. Van boeket tot losse bloem, van corsage tot bijzondere bloemenkrans en van versiering op een cadeautje tot bloemen voor in je haar.
Vilten Bloemen maken is ontspanning, geeft kleur en vrolijkheid! Ik hoop dat jij met net zo veel plezier bloemen gaat maken als ik dat iedere dag mag doen.

De inhoud van het boek

Het boek heeft verschillende hoofdstukken waarin ik je meeneem in mijn vilten bloemenwereld. Ik leg uit hoe je de tools en materialen het beste gebruikt, waar je de materialen van de beste kwaliteit kunt shoppen en er staan maar liefst 10 Viltbloeiers in die je stap voor stap kunt leren maken.
Maar dat is nog niet alles! Want met al deze losse bloemen leer ik je ook om corsages te maken, cadeautjes te versieren, bloemschikken en je kunt zelfs een (bruids-)boeket leren maken.

DIY boek Viltbloemen maken
DIY boek Viltbloemen maken
DIY boek Viltbloemen maken

Dit boek is echt voor jou geschreven als je:

  1. van bloemen houdt.
  2. een nieuwe hobby zoekt.
  3. al heel lang kennis wilde maken met de Viltbloemist, maar je of te ver weg woonde voor een workshop of online leren gewoon beu bent.
  4. een beginnende of gevorderde Viltenbloemenmaak(st)er bent, want de bloemen zijn stap voor stap uitgelegd.
  5. van mooi vorm gegeven boeken houdt met kleurrijk beeldmateriaal.
  6. fan bent van de Viltbloemist 😉

Koop je nu mijn boek dan ben je verzekert van een exemplaar, want voor je het weet is de eerste druk op!
De boeken gaan in augustus naar de drukker en kunnen begin september verstuurd of afgehaald worden.

Liefs,

Daphne

Dat boek wil ik ook!!

Het eerste boek van de Viltbloemist vol patronen, uitleg en duidelijk beeldmateriaal.
Een prachtige basis om jouw nieuwe hobby mee te beginnen!

DELEN

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!