De 5 grote voordelen van de Viltbloemist Academy.

De 5 grote voordelen van de Viltbloemist Academy

In deze Blog geef ik de 5 grote voordelen van het online workshops volgen in de Viltbloemist Academy.
Ik vertel je ook welke Viltbloeiers je er kunt leren maken. Er komen een aantal mooie foto’s voorbij  van de inhoud en de uitstraling van de Academy en leg ik in het kort uit wat je kunt verwachten als je je inschrijft in de Academy.

De voordelen van de Viltbloemist Academy:

1. Volg de workshop op jouw gekozen tijdstip

De Viltbloemist Academy biedt ruimte en tijd om Viltbloeiers te maken in je eigen tijd, zonder tijdschema. De workshops kun je na aanschaf in de webshop meteen gaan volgen. Je hoeft niet te wachten! Geen haast, geen datum vast leggen in je agenda of vrij nemen voor een workshop. Gewoon meteen aan de slag.

2. aan de slag vanuit je eigen huis

Je hoeft voor de workshops niet naar Eindhoven te komen en je kunt dus in de geborgenheid van je eigen huis aan de slag. Met al jouw spullen, restjes wolvilt, lijmpistool en schaar maak jij jouw Viltbloeier vanuit je woonkamer, werkruimte of in de tuin. Spullen netjes gerangschikt of alles door elkaar. Op je schoot of juist aan tafel. Het is aan jou! Geen reistijd, benzinekosten, even heerlijk tijd voor jezelf met de deur dicht.

3. De workshops zijn steeds opnieuw te bekijken.

De workshops zijn – eenmaal gekocht – steeds opnieuw te bekijken, zodat je ook later nog eens terug kunt kijken, hoe het ook al weer moest. Soms is een Viltbloeier best intensief of lastig om te maken in de workshoptijd die we hebben in Eindhoven. Dan kun je wel eens het gevoel hebben dat je sneller moet werken dan je zou willen. Maar in de Viltbloemist Academy heb je alle tijd van de wereld. De workshops zijn namelijk steeds opnieuw te bekijken! Maak je na aankoop je eerste Viltbloeier en heb je een paar maanden later een bloem nodig om cadeau te geven, dan log je gewoon opnieuw in en maak je de Viltbloeier nog een keer!

4. altijd ruimte om vragen te stellen

Via contact op een speciale FB-pagina en/ of via de mail kan ik antwoord geven op gestelde vragen.
Nog steeds persoonlijk contact als je dat nodig hebt of graag wilt.
In de Academy ben ik natuurlijk niet persoonlijk aanwezig, maar het lijkt bijna alsof het wel zo is, want ik geef je zeker binnen 24 uur antwoord als je een vraag stelt. En jij mag kiezen wat je het fijnste vindt! Via mail, whats-app, messenger of via instagram. Ik ben er bijna altijd, dus stel je vraag gerust.
Al is mijn ervaring dat ik tot nu toe nog geen vraag heb gehad en als feedback heb mogen ontvangen dat alles zo duidelijk is uitgelegd!

5. iedere maand een nieuwe workshop!

Je leert steeds nieuwe Viltbloeiers maken, zodat je uiteindelijk zelf een boeket kunt maken! Iedere maand komt er nieuw aanbod in de Academy zodat je jezelf steeds kunt verblijden met een nieuwe workshop!
In iedere workshop van de Viltbloemist Academy leer je nieuwe Viltbloeiers maken. Soms is het een workshop waarin je 1 bloem leert maken (de Chrysant) en soms leer je meerdere bloemen maken zoals bv bij de Wilde Bloemen. Voor jou zit er ook zeker een workshop bij die je wilt volgen.

Is de Viltbloemist Academy iets voor jou?

Hou  jij van creatief bezig zijn? Wil je wel eens iets anders doen dan haken, puzzelen, stippen en/of handletteren? Heb jij alles al eens geprobeerd qua hobby’s en zoek je een nieuwe hobby? Dan zijn de workshops in de Viltbloemist Academy echt iets voor jou!

Wat is een Viltbloeier vraag je je misschien af? Viltbloeiers zijn bloemen gemaakt van wolvilt zo natuurgetrouw als mogelijk en qua ontwerp en uitvoering gecreëerd door de Viltbloemist. En deze Viltbloeiers kun je nu als online workshop volgen en dus leren maken!
Voorbeelden van Viltbloeiers zie je hier!
Je leert in iedere workshop andere Viltbloeiers maken. De workshops zijn zowel voor beginners als gevorderden te volgen.

“De workshops zijn zo ongelooflijk duidelijke en makkelijk te volgen en mijn Materialen-Box is super compleet. Echt een prachtig cadeau voor mezelf!”

Ilse

Hoe ziet een workshop eruit in de Viltbloemist Academy?

De Viltbloemist biedt jou de mooiste workshops aan van de bijzonderste Viltbloeiers. Bloemen die eenvoudig zijn uit te voeren, maar ook bloemen die wat lastiger zijn te maken. Alles uitgelegd met duidelijk videomateriaal, mooie patronen en printables, zodat je de bloemen later in het jaar ook nog eens opnieuw kunt maken.

De workshops zijn opgebouwd uit verschillende lessen. In die lessen is met behulp van tekst en videomateriaal uitgelegd hoe jij de bloemen kunt maken. Je krijgt een duidelijk patroonblad, uitleg over tools, materialen en benodigdheden. En wil je toch iets vragen dan kun je via een FB pagina, email of DM via instagram alles vragen. Het antwoord volgt binnen 24 uur.

Zodra je je de workshop hebt aangeschaft in de webshop, kun je meteen aan de gang. Je schrijft je in bij de Viltbloemist Academy en daar zie je tot welke workshops jij toegang hebt. Eenvoudiger kan eigenlijk niet.
Je kunt kiezen voor een workshop met of zonder Materialen-Box. In deze box zit alles wat je nodig hebt om de Viltbloeier(s) te kunnen maken van de betreffende workshop. Super makkelijk.

Wil jij meteen aan de slag, klik dan op deze link en zie welke Viltbloeiers er nu te leren zijn in de Viltbloemist Academy!

Welke Workshop uit de Viltbloemist Academy wil jij gaan  maken?

Liefs,

Daphne

Blijf op de hoogte

Krijg het laatste nieuws van de Viltbloemist in je inbox.

DELEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!