CREATIVE LIFE 2022

De Laatste editie van dit creatieve spektakel

De Viltbloemist wil er deze laatste editie van Creative life natuurlijk dolgraag bij zijn. Deze editie deelt de Viltbloemist samen met Poetoeter een stand.

Wat gaan we doen?

Kom in de stand vrolijke Madeliefjes maken en ontvang meteen het boek vol patronen en inspiratie van de Viltbloemist twv €24,90.
Natuurlijk neem ik de tijd om jouw exemplaar te signeren!

Viltbloemen, maak de mooiste bloemen van wolvilt

Workshop incl boek

VRIJDAG

Prijs: € 29,50

materiaal Viltbloemen maken

Workshop incl boek

zaterdag

 Prijs: € 29,50

Viltbloemen, maak de mooiste bloemen van wolvilt

workshop incl boek

zondag

 Prijs: € 29,50

Being creative is not a hobby, it's a way of life

Hét event voor en door creative people

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (Instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling… en meer! Natuurlijk kun je tussendoor genieten van de lekkerste food en drinks in the pink pop up bar.

Don’t miss it!

Kom je niet naar creative life?

Ben je niet in de gelegenheid om naar Creative Life te komen en wil je toch graag mijn boek bestellen om zelf thuis viltbloeiers te maken? Bestel dan je boek via de knop hieronder.

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!