CREATIVE LIFE 2020

Houtmoed en Viltbloemist zijn niet aanwezig

Hopelijk ben jij (en jouw naasten) gezond, want het is een bijzondere situatie waar we samen in verzeild zijn geraakt met corona. Complimenten voor jouw geduld, in afwachting wat dit betekent voor de workshops op Creative Life!

Laat ik de pleister er maar in één keer aftrekken, met pijn in het hart: Creative Life zit er niet meer in voor Viltbloemist en Houtmoed in november. De leukste, inspirerende, creatiefste beurs van het jaar! En wij zijn er niet bij. Wat dat betekent voor jouw workshopplaatsje, lees je onderaan dit bericht.

Maar eerst leg ik graag uit wat ons tot deze beslissing heeft gebracht.

Allereerst: jij. Wij kunnen niet de kwaliteit, inspiratie en gezelligheid bieden die we jou graag geven op zo’n beurs. Jij verdient die fijne, ongedwongen sfeer en positiviteit, op de dag van jouw keuze. Rustig de hele dag rondstruinen zit er niet meer in, alle workshops volgen die je gepland had én nog tijd over hebben om de beurs zelf te bekijken is binnen 3,5 uur ook bijna onmogelijk.

Wij kunnen onze workshops met de geldende maatregelen niet de kwaliteit meegeven die ze nodig hebben. Onze charme is dat je op onze handen kunt kijken en het daarna na kunt doen, gezellig met z’n allen aan een tafel. Nu moeten we 6 personen over twee grote tafels verdelen en staan wij ergens ver weg op afstand, en moeten we ook nog eens de tijd per workshop inkorten. Dat is gewoon niet wat we willen. Een workshopervaring moet gewoon de allerleukste zijn!

Ten tweede is er het risico dat je niet mag komen als je verkouden bent. Jij niet, maar wij ook niet. En laten we realistisch zijn: november ligt midden in de griepgolf die elk jaar ons landje teistert. Zonder jullie geen Creative Life, zonder ons geen workshops. Dan is de teleurstelling wellicht alleen maar groter.

Wat ook meespeelt: afgelopen maart heeft Maaike, vlak voor de lockdown het coronavirus opgepikt. Het revalidatietraject houdt haar nu al enkele maanden bezig en het gaat gelukkig de goede kant op! Maar we moeten eerlijk zijn: we weten niet zeker of ze tegen die tijd voldoende hersteld is Jij verdient een hele Maaike, in plaats van een halfbakken. Zo simpel is het. Dit was voor Maaike en mij een extra reden om goed na te denken over onze deelname.

Stiekem hoopten we natuurlijk op een wonder: geen corona meer, alles in het ‘oude’ normaal. Daarna hoopten we op een verplaatsing naar 2021, zodat we weer fris en fruitig een nieuwe start kunnen vieren. Helaas komt deze derde verplaats-actie er niet. We krijgen al veel vragen en berichten, waaruit blijkt dat niet iedereen blij is met de keuze van een halve dag-ticket. Dit heeft ons doen besluiten om onze deelname aan deze tofste, inspirerende beurs te cancelen.

Omdat wij het enorm belangrijk vinden dat jij een geweldige ervaring hebt op de beurs hebben we dit besluit, kortom, met pijn in ons hart moeten nemen. En ja, het is een flinke financiële aderlating voor ons, laten we eerlijk zijn, maar jouw en onze gezondheid gaat voor alles.

Alle mensen die zich hebben ingeschreven voor een workshop hebben een mail ontvangen met daarin een oplossing en een kortingscode. Mocht jij deze niet hebben ontvangen kijk even in je SPAM-box of mail me.
Alvast enorm bedankt voor je begrip en hopelijk zien we elkaar toch een keertje live!

Liefs Daphne (en Maaike natuurlijk)

Toch een leuke workshop volgen?
Dat kan in de Viltbloemist Academy

Dahlia Viltbloemist Academy

Workshop Dahlia

Prijs: € 59

Wilde bloemen

Workshop Wilde BLoemen

 Prijs: € 95

Workshop Margriet (Speciale kennismakingsbloem)

workshop Margriet

 Prijs: €22,50

Being creative is not a hobby, it's a way of life

Hét event voor en door creative people

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (Instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling… en meer! Natuurlijk kun je tussendoor genieten van de lekkerste food en drinks in the pink pop up bar.

Don’t miss it!

Scroll naar top