CREATIVE LIFE 2019

Doe mee aan een workshop van de Viltbloemist

Wil je mijn vilten bloemen in het echt zien? Dit is je kans. Kom kennismaken op dit bijzondere event. Nog leuker: kom zelf een bloem maken!
Entree Creative Life is niet bij workshop inbegrepen en moet apart aangeschaft worden.

Update Workshops:

Op alle dagen zijn de workshops VOL.
Super tof dat jullie zo enthousiast zijn, je kunt nog proberen om 1 van de twee aanschuifplekjes te bemachtigen op de dag zelf.
Kom vroeg en wie weet lukt het.
Betalen bij Daphne in Stand 179

 

Workshop Pioenroos maken start iedere dag om 11:30 uur en kost €20.- Meer info
Workshop Klaproos maken start iedere dag om 13.30 uur en kost €17,50 Meer info

 

Workshop in een doosje:
Kun je niet meer aansluiten bij een workshop nu of op de dag zelf, kies dan voor een Bloem-Box, die hebben we speciaal voor jullie gemaakt zodat je thuis aan de slag kunt.

 

Bloem-Box Klaproos

Bloem-Box KLAPROOS

Prijs: € 29,50

Bloem-Box-Pioenroos

bloem-box PIOENROOS

 Prijs: €29,50

Being creative is not a hobby, it's a way of life

Kom ook naar Creative life

Kom de leukste workshops volgen en geniet van een inspirerende dag tijdens Creative Life 2019. Creative Life is een vernieuwend en inspirerend event, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland; de werkspoorkathedraal in Utrecht.

Creative Life is georganiseerd voor én door creatieve mensen. Op 29, 30 of 31 maart 2019 kun je je onder dompelen in de nieuwste trends en talloze workshops die creatief Nederland rijk is. Kom materialen voelen, sfeer proeven of een nieuwe techniek uitproberen. Laat jezelf inspireren door alle creatieve ondernemers en/of volg 1 of meer masterclasses. Even uitrusten of bijkletsen? Er zijn hippe foodtrucks met de lekkerste hapjes aanwezig  om ook je culinaire smaakpupillen te verwennen.

Een bijzonder event dat je niet wilt missen.

Pin It on Pinterest

Share This