Selecteer een pagina

Een boeket met pioenen dat wilde Debby heel graag! En het liefst ook een boeketje wat er helemaal bij past voor haar dochter. En het allerleukste zou zijn als er ook nog bijpassende corsages bij gemaakt konden worden.

Het leuke is dat ik Debby heb “ontmoet” via instagram:  Ik neem je even mee: Toen ik meegedaan had met instaswap –  dat is een super leuke actie op instagram waarbij je voor 1 persoon een geweldig cadeau maakt – had ik geen cadeautje ontvangen. Instaswap gaat er echt om dat je liefde en tijd steekt in heel je pakketje, van cadeautje tot verpakking. Ik was echter dus 1 van de deelnemers waarbij het cadeau niet was aangekomen. En dan zijn er nog “reserve-swappers” die nog meer liefde en tijd willen steken in extra pakjes maken voor die ongelukkigen die niets hebben gekregen.

En toen ik het cadeau binnen kreeg van mijn reserve-swapper – Debby dus –  was ik zo ontroerd. Het was zo’n vet pakket! Dus ik bedankte haar uiteraard op instagram voor al dat moois. En Debby heeft toen eens op mijn website gekeken en vertelde dat als ze ooit eens ging trouwen, ze mogelijk wel bloemen bij mij wilde bestellen.

En zo is het dus ontstaan, want Debby is getrouwd met haar Erik! En met blijvend bijzondere bloemen van De Viltbloemist! Gaaf dat ik de trouwfoto’s aan jullie kan laten zien.

Ik was zo benieuwd naar de foto’s van dit lieve bruidspaar. Het bewijst maar weer dat je op allerlei manieren elkaar kunt leren kennen en iets moois voor elkaar kunt doen. Heel dankbaar dat dit zo ontstaan is. Dank je wel, Debby en Erik voor jullie vertrouwen en dat jullie bereid waren om vanuit Rijswijk helemaal naar Eindhoven te reizen.

Liefs Daphne

Bewaren

Pin It on Pinterest

Share This