Selecteer een pagina

Nieuw in de collectie de viltbloemist: Haarbloemen. Heel veel mooie kleine bloemen en bladvormen op een krans of haarkam of stevige alligatorclip. Mooi accessoire bij je outfit.

Zoek jij een mooi accessoire voor bij jouw trouwjurk of je feestkleding? Dat kan nu. Ik wilde zo graag kleinere bloempjes maken en bloempjes die een beetje lijken te bewegen. Haarbloemen die passen bij de lente, de zomer of juist de herfst. Bloemen die een soort klein boeketje op je hoofd kunnen vormen.

Kleine klaproosjes, margrietjes en zwierige blaadjes, deze krans is met een lintje onder je haren. Met de kleuren pink, wit en zachte groenen. Roosjes, bloemknoppen, kleine mini bloesembloempjes, klaproos in ivoor en perzikroze. Staat prachtig in lang haar maar kan ook prima in een kort kapsel gedragen worden. De bloemen van vilt kunnen ook op een haarspeld of haarkam gezet worden. Dan zijn ze wat kleiner zodat de bloemen niet te zwaar worden voor de speld.

Er is super veel mogelijk met deze haarbloemen, dus als je vragen hebt dan neem gerust contact met me op. Ik maak heel graag jouw bloemen in jouw lievelingskleuren op een speld, haarkam of krans. Neem je even contact met me op?

Liefs Daphne

Pin It on Pinterest

Share This